Zonnepanelen voor thuis

Waarom zijn zonnepanelen een slimme keus?

Zelf uw eigen duurzame energie opwekken? Dan zijn zonnepanelen de beste oplossing. U produceert zo zelf uw eigen elektriciteit en draagt zo bij aan een duurzame wereld. Buiten dat het goed is voor het milieu, is het goed voor uw portemonnee. Uw energierekening wordt een stuk lager en de investering verdient zich meestal al binnen 6 á 7 jaar terug. Daarna kunt u nog eens minimaal 15 tot 20 jaar genieten van uw eigen stroom.

Zonnepanelen thuis

Is mijn dak geschikt?

Om te kijken of uw woning of ander dak geschikt is voor zonnepanelen, komen we eerst bij u thuis kijken. Onze experts bekijken dan wat er mogelijk is en waar u eventueel nog rekening mee moet houden. Heeft u een hellend dak? Dan plaatsen wij enkel geschroefde systemen. Zo worden uw dakpannen en panlatten niet extra belast. Dit kan er namelijk voor zorgen dat pannen en latten sneller verouderen en daarmee stuk gaan. Op een schuin bitumen dak kunnen wij ook stormvast en waterdicht zonnepanelen monteren zonder extra ballast. Wij plaatsen ook zonnepanelen op bijvoorbeeld een:
- Hellend pannendak / Engelse kap
- Platdak met bitumen / EPDM / TPO / PVC
- Hellend bitumen dak
- Shinglesdak,
- Kalzip daken / felsdaken.

Wij plaatsen geen zonnepanelen op daken met asbest. Meer informatie leest u hier

Bij het plaatsen zullen de dakdekkers ook meteen de status van uw dak in de gaten houden. Dit zorgt er voor dat kleine reparaties direct uitgevoerd kunnen worden. Zo durven wij ook gerust 10 jaar garantie op de montage werkzaamheden te geven.

Wist je dat we ook indak zonnepanelen van Aesthetica en zonnepannen van Solinso leveren?

Bekijk onze video

Uw dak geschikt voor zonnepanelen

Welke panelen en omvormer voor u?

De merken die wij plaatsen, zijn bijna alleen nog maar Full Black en van A-Kwaliteit en met de beste garanties. De omvormers zijn van het merk Solar Edge. Solar Edge is een A-klasse merk waarbij u zelfs de opbrengst per paneel kan zien. Ook kunt u accu’s of domotica op deze omvormer aan sluiten. Wij leveren minimaal 12 jaar garantie, en afhankelijk van de producten kan dit oplopen tot wel 25 jaar!

Subsidie op zonnepanelen

Op dit moment zijn er geen specifieke subsidies voor zonnepanelen. Wel wordt er vaak een andere regeling getroffen per gemeente. Kijk hiervoor op verbeterjehuis.nl. Ook is er de mogelijkheid voor een duurzaamheidslening. Hiermee kunt u tegen gunstige voorwaarden geld lenen om zonnepanelen aan te schaffen. 

Subsidie op zonnepanelen

Uw voordelen

Als u de zonnepanelen door ons laat plaatsen en aansluiten haalt u het beste van 3 werelden in huis.

  • Bij onze leveranciers kopen wij alleen de beste producten.
  • Het systeem wordt door dakdekkers op uw dak geplaatst en niet door een paar handige mannetjes.
  • Het systeem wordt door een erkende elektricien aangesloten die volgens de laatste normen en regelgeving alles aansluit. Indien gewenst kan hij tegelijkertijd zelfs uw meterkast aanpassen of vervangen zodat deze ook weer aan de laatste normen voldoet.

Wij maken gebruik van steigers, liften, en indien nodig hijskranen omdat we zowel voor onze werknemers alsook voor uw eigendommen goed willen zorgen.